Inspirationsdag 12/1

Här hittar du schemat för vår inspirationsdag den 12/1.

 

Välkommen!

9.00 Good Vibes 25 min- Tycker du om härliga rörelser till medryckande musik? Då är Good Vibes passet för dig!

9.30 Walking 25 min- Walking är ett pass där du använder dig av en crosstrainer som redskap. Träningen är konditionsbaserad, skonsam, enkel och passar alla, såväl gammal som ung, nybörjare som van motionär.

9.40 Puls & Styrka 45 min- Puls & Styrka är ett enkelt pass där du tränar hela kroppen på ett skonsamt, effektivt och roligt sätt till medryckande musik. 

10.00 Acroyoga 55 min- Acroyoga är en lekfull och rolig träningsform med en blandning av yoga, akrobatik och thaimassage.

10.00 Triathlon 90 min- Triathlon består av tre olika träningsformer i en och samma klass. Denna gång bjuds det på Cycling, Cirkelfys och X-Training.

11.00 Yoga Mjuk 55 min- En mjukare och mer stillsam yoga där du rör dig in och ut ur olika yoga-positioner samtidigt som du fokuserar på din andning.

11.45 Boxfys 45 min - Boxfys är en klass där du tränar upp såväl kondition som styrka, koordination och rörlighet! Passet är inspirerat av boxning och kampsport och under passet får du träna på olika kampsportstekniker. 

12.00 Sh'bam 45 min- Releasefest för SH'BAM™ #34! Sh'bam™ är en dansklass från Les Mills som under 45 minuter kombinerar olika dansstilar under en och samma klass med fokus att höja din kondition och öva upp din koordination.

9.00-12.00 Prata träning med PT! USM's PT Dan finns på plats för träningstips och ger svar på dina frågor om Personlig träning! Har du inte bokat din 30 min instruktion som ingår i medlemskapet? Gör det på lördag!

Du kan läsa mer om våra gruppträningsklasser här.