Våra Personliga tränare

USM's PT-team består av personliga tränare som alla brinner för att hjälpa personer mot regelbunden träning, hälsosam kost och allmänt högre hälsa. Vill du veta lite mer om enskild tränare så kan du läsa om dem här nedan.

Mikael Nygren

Personlig tränare

Samförstånd och tillit är något som jag lägger högt upp på listan när det kommer till personlig träning. Jag har 100% fokus på dig och vad du vill ha ut av din träning. Att hitta vad du tycker är kul och givande är det viktigaste för att träningen ska bli hållbar!

Jag brinner för Crossfit-liknande träning och tar mig gärna an dig som vill utvecklas inom den typen av träning och coachar dig som vill förbättra dig inom de olympiska lyften (ryck, frivändning och stöt) Jag är även utbildad hos BTR Sports Club, så är du löpare och vill bygga styrka/förebygga skador så hjälper jag gärna dig!

mikael@usm.nu

 

Ida Mikaelsson

Personlig tränare

Jag är en Norrlandstjej som började mitt arbete som PT i Stockholm för ungefär 6 år sedan. Under mina år inom träningsbranschen har jag hittat mitt område som jag idag fokuserar fullt ut på. Jag brinner för att hjälpa tjejer/kvinnor och mammor med sin träning. Oavsett om du är ny i gymmet, vill utvecklas i din styrketräning, komma igång med träning efter förlossning eller under graviditet så kommer jag ge dig individanpassad träning utifrån dina egna förutsättningar. Du kommer nå dina målsättningar med pepp och stöd från mig.

Träning är för alla, det gäller bara att du ska hitta din grej. Jag hjälper dig gärna!

idam@usm.nu

Marlene Karlsson

Personlig tränare

Jag älskar att coacha och motivera kunden till resultat! Det gör jag med mycket hjärta och stor erfarenhet. 10 år som tränare på USM och det är fortfarande lika roligt att möta olika kunder varje dag. Jag brinner extra för konditionsträning och cyklar mer än gärna landsvägscykel och MTB dagligen. Styrketräning såsom marklyft, TRX samt kettlebell är min specialitet!

Läs om Jessica som tränade sig till bättre hälsa med min hjälp.

marlene@usm.nu

Elsa Lundbäck

Personlig tränare

För mig är en hälsosam och hållbar livsstil viktig. Jag tror på att träna smart snarare än att träna mycket för att uppnå långsiktiga resultat. Då jag kommer från en bakgrund som elitdansare där fokus på träning låg på kvantitet mer än kvalitét, vilket på sikt resulterade i mycket skador, lägger jag stor vikt vid att optimera träningen för mina klienter.

Min egna träning består i dagsläget av mycket crossfitinspirerad funktionell träning samt en del löpning. Utöver att jobba på USM läser jag även Dietistprogrammet på Umeå Universitet.

Som tränare är jag positiv och målinriktad. Jag ser min klients framgång som min egen och strävar alltid efter att mina klienter ska nå sin fulla potential. 

elsa@usm.nu

Kalle Öhlund

Personlig tränare

Efter ett par år inom Umeås föreningsliv, en bakgrund inom lagidrott och två diskbråcksoperationer senare så var beslutet att ta klivet till tränarvärlden enkelt. Jag drivs av att motivera andra till en mer hälsosam vardag genom variation i träningen och att våga utmana kroppen.

Är ditt mål att göra en viktresa, bygga muskler eller förbättra din kondition? Oavsett mål med din träning så hittar vi nycklarna tillsammans.

kalle@usm.nu

 

Johanna Stighall

Personlig tränare

Träning och en aktiv livsstil har alltid varit viktigt för mig. Jag har varit gruppträningsinstruktör i många år, något av det roligaste jag vet! För mig är träningen viktig för att hålla mig frisk och stark. Jag vill ha ork till att leka med mina barn och jag vill ge min kropp de bästa förutsättningarna för att hålla länge, med både kost och träning. För några år sedan utbildade jag mig till hälsoinformatör och kostrådgivare. Jag vill hjälpa dig som vill komma igång med träning på ett långsiktigt och hållbart sätt, och dig som vill se över och förbättra dina kostvanor. 

johanna@usm.nu

Kristoffer Hedlund

PT-Specialist

Träning ska vara roligt och träning ska vara för alla! Jag kombinerar denna träningsglädje med en individanpassad programmering som jag utformar utifrån ett vetenskapligt förhållningssätt, taget från min magisterutbildning inom Idrottsmedicin.

Jag har arbetat som personlig tränare i Australien, Nya Zeeland och Stockholm där jag träffat ett brett spektrum av människor med olika behov. Jag specialiserar mig på styrkelyft och skaderehabilitering och kan med säker hand kan göra dig fri från bråkig smärta- och starkare än någonsin!

kristoffer@usm.nu

Dags att komma igång?