Våra Personliga tränare

USM's PT-team består av personliga tränare som alla brinner för att hjälpa personer mot regelbunden träning, hälsosam kost och allmänt högre hälsa. Vill du veta lite mer om enskild tränare så kan du läsa om dem här nedan.

Kristoffer Hedlund

PT-Specialist

Träning ska vara roligt och träning ska vara för alla! Jag kombinerar denna träningsglädje med en individanpassad programmering som jag utformar utifrån ett vetenskapligt förhållningssätt, taget från min magisterutbildning inom Idrottsmedicin.

Jag har arbetat som personlig tränare i Australien, Nya Zeeland och Stockholm där jag träffat ett brett spektrum av människor med olika behov. Jag specialiserar mig på styrkelyft och skaderehabilitering och kan med säker hand kan göra dig fri från bråkig smärta- och starkare än någonsin!

kristoffer@usm.nu

 

Hanna Strömberg

PT-Specialist

Jag brinner för hälsa och välmående och tror att alla kan röra på sig och att de flesta skulle må bättre med mer rörelse i livet. Du träffar mig om du deltar i vårt program Viktresan där jag får guida och coacha dig som vill komma igång med att träna och äta bättre för att få en hälsosammare kropp som orkar mer i vardagen.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hitta den rörelse som passar dig bäst!

Jag har en kandidatexamen i Fysioterapi.

hanna@usm.nu

Mikael Nygren

Personlig tränare

Samförstånd och tillit är något som jag lägger högt upp på listan när det kommer till personlig träning. Jag har 100% fokus på dig och vad du vill ha ut av din träning. Att hitta vad du tycker är kul och givande är det viktigaste för att träningen ska bli hållbar!

Jag brinner för Crossfit-liknande träning och tar mig gärna an dig som vill utvecklas inom den typen av träning och coachar dig som vill förbättra dig inom de olympiska lyften (ryck, frivändning och stöt) Jag är även utbildad hos BTR Sports Club, så är du löpare och vill bygga styrka/förebygga skador så hjälper jag gärna dig!

mikael@usm.nu

Magdalena Lindström

PT-Specialist

Norrlandshjärta som trivs i en värld av förändring och rörelse! Verkar i olika branscher men röda tråden är glasklar: Jag fascineras av människan och vår förmåga att lära och utvecklas. Jag vill hjälpa dig upptäcka och utmana din kapacitet, utifrån dina förutsättningar och på ett sätt som är hållbart på lång sikt.

Jag är utbildad idrottsfysiolog (magisterutbildning idrottsmedicin).

Arbetar som tränare inom både styrke och uthållighetsträning, utvecklar tränarutbildningar och utbildar personliga tränare och instruktörer.

Har tidigare arbetat heltid som tränare på Playitas, Fuerteventura och skapar nu egna träningsresor och upplevelser.

magdalena@usm.nu

Kalle Öhlund

Personlig tränare

Efter ett par år inom Umeås föreningsliv, en bakgrund inom lagidrott och två diskbråcksoperationer senare så var beslutet att ta klivet till tränarvärlden enkelt. Jag drivs av att motivera andra till en mer hälsosam vardag genom variation i träningen och att våga utmana kroppen.

Är ditt mål att göra en viktresa, bygga muskler eller förbättra din kondition? Oavsett mål med din träning så hittar vi nycklarna tillsammans.

kalle@usm.nu

Dags att komma igång?