Personlig träning

Varje resa börjar med ett första steg. Vill du få bättre matvanor, motivation till träning och en sundare livsstil?

Ta hjälp av ett proffs! Vi hjälper vi dig med träningsprogram, kostscheman och regelbundna uppföljningar. Tillsammans ger vi allt för att du ska nå dina mål och hitta vägen till en hälsosam livsstil.

Vad passar dig bäst?

Våra personliga tränare motiverar och inspirerar dig till roligare och effektivare träning. Vi hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Personlig träning ger Dig effektivare träning, snabbare resultat, ökad motivation och kunskap samt säkrare träning. En personlig tränare kan hjälpa Dig med alltifrån kostrådgivning och träningsmotivation till individuellt träningsupplägg och målspecifik träning.

Är du nyfiken på träning med PT? Kolla in våra olika alternativ:

INDIVIDUELL PT – Ett toppenbra sätt att ta nästa steg i sin träning och få professionell hjälp att nå ett specifikt mål eller ett sätt att få en säker start på din träning. Här är det fullt fokus på bara dig!

PT DUO – Personlig träning för två personer. Varför inte träna tillsammans med bästa kompisen, kollegan eller din partner? Roligt och prisvärt!

PT I GRUPP – Att träna tillsammans med kompisgänget, kollegorna eller familjen är också fantastiskt roligt och inspirerande. Träningen anpassas efter er som grupp och vi ser till att ni får en givande och kul träning tillsammans. Ett mycket prisvärt alternativ för personlig träning. Vi startar regelbundet PT-grupper för dig som vill få en trygg start på ditt medlemskap. Kan köpas helt fristående eller som ett tillägg till ditt befintliga medlemskap.

PT-grupper

PT i grupp är för dig som vill kombinera personlig träning med den motivationshöjning som kommer från att träna tillsammans med andra. Få hjälp av en tränare samtidigt som du får nya träningskompisar och stöttning av andra. Här blir också kostnaden en annan än om du skulle köra själv med en personlig tränare. Gruppen får träna med en personlig tränare som utformar träningspassen efter gruppen och deltagarnas förmåga samt dagsform.

Vi erbjuder flera olika PT-grupper och de passar dig som vill komma igång med din träning, hitta ny inspiration eller bara få riktigt bra träning. ​

 

Villkor PT-grupp:
Avbokning senare än 14 dagar innan första tillfället innebär att du får tillbaka halva kursavgiften och bokar du av senare än 7 dagar innan sker ingen återbetalning.

Läkarintyg ger full återbetalning om kursen inte startat. Har kursen startat så är det ingen återbetalning.

Våra PT-paket

USM Start

Varje resa börjar med ett första steg! Nu har du chans att komma i form med USM under 8 roliga och givande veckor. USM Start passar dig som inte är van att träna och vill få hjälp och stöttning igång.

Läs mer >>

Nästa nivå

Ge din träning en extra skjuts! Under 12 veckor hjälper vi dig att utvecklas och lyckas med dina mål. Du kan vara helt ny eller van att röra på dig regelbundet. Upplägget utgår helt från där du är nu och var du vill nå. 

Läs mer >>

Livsstil

Har du längtat efter att komma i bättre form? Då är Livsstil programmet för dig! Här är konceptet för dig som är redo att satsa långsiktigt för att nå dina hälsomål.

Läs mer >>

Inte medlem idag?

Utopia

Mån-tors
05.00-23.00
Fredag
05.00-21.00
Lördag
05.00-18.00
Söndag
05.00-23.00

Navet

Mån-fre
05.00-22.00
Lör-sön
06.00-21.00

Mariehem

Mån-tors
05.00-23.00
Fredag
05.00-21.00
Lördag
05.00-20.00
Söndag
05.00-23.00