Våra gym

Umeå Sport & Motion erbjuder tre nybyggda träningsanläggningar i Umeå. 

Oavsett om du bestämt dig för att börja träna eller om du fortsätter träna som du gjort hela året vill vi på USM erbjuda dig ett nytt perspektiv på träning och hälsa. Våra anläggningar är rymliga, fräscha och väl underhållna för vi vet att miljön du tränar i är viktig för att du ska må bra.

Vi är, som du säkert redan vet, ingen stor kedja utan ett familjeägt företag och hos oss har du chansen hos oss att njuta av ett träningspass som är både utmanande och fritt från stress och köer. Vi vill att dina hälso- och träningsmål ska vara enkla att uppnå och oavsett vilken av våra anläggningar du väljer att besöka så hittar du allt du behöver för att få till ett bra träningspass.

Hos oss möter du ett fantastiskt arbetslag som alltid gör sitt yttersta för att du ska trivas. Välkomnande och familjärt är våra ledord, välkommen in till oss!

Vad hittar du i våra gym?

Gruppträning

Vi erbjuder klasser som:

  • Lesmills: Bodypump, Bodybalance, Sh'bam
  • Boxfys
  • Cycling, Walking
  • Somamove, Yoga Flow, Yoga Mjuk
  • Step
  • Puls & Styrka 
  • Mycket mer!

Läs mer här för att se hela vårt utbud! 

Gymmen

Hos oss på USM har den individuella träningen alltid spelat en stor roll. Att själv träna med cyklar, roddmaskiner, skivstänger, hantlar, viktmaskiner och på löparbanor ger en stor möjlighet att välja vilken tid på dagen man vill träna på, samt att i eget tempo genomföra programmet utifrån dagsform etc.

Fler tjänster

  • Personlig träning
  • Kroppsanalys

Du kan anlita en personlig tränare oavsett form eller tidigare erfarenheter, vi har kunskap som täcker alla dina behov.

Läs mer här!

 

Våra åldersgränser

USM i Utopia

Här får du träna från och med det år du fyller 16 år med ett studentmedlemskap. Vi tillåter inte barn eller bebisar i babyskydd eller vagn.

USM på Mariehem

Här får du träna med ett ungdomskort tillsammans med målsman från och med året du fyller 11 år. Från och med året du fyller 16 år får du träna på egen hand med ett studentmedlemskap. Vi tillåter inte barn, bebisar i babyskydd eller barnvagn.

USM i Navet

Här får du träna med ett ungdomskort tillsammans med målsman från och med året du fyller 11 år. Från och med året du fyller 16 år får du träna på egen hand med ett studentmedlemskap. Vi tillåter barn att delta i USM Kids eller leka i vår barnhörna medan föräldrarna tränar. Även bebisar i babyskydd eller barnvagn är tillåtna på anläggningen. Missa inte våra populära klasser Mamma-Baby!

Är du inte medlem ännu?

Läs mer om våra anläggningar

Utopia

Mån-tors
05.00-23.00
Fredag
05.00-21.00
Lördag
05.00-18.00
Söndag
05.00-23.00

Navet

Mån-fre
05.00-22.00
Lör-sön
06.00-21.00

Mariehem

Mån-tors
05.00-23.00
Fredag
05.00-21.00
Lördag
05.00-20.00
Söndag
05.00-23.00