Våra gym

Oavsett om du bestämt dig för att börja träna eller om du fortsätter träna som du gjort hela året vill vi på USM erbjuda dig ett nytt perspektiv på träning och hälsa. Våra anläggningar är rymliga, fräscha och väl underhållna för vi vet att miljön du tränar i är viktig för att du ska må bra.

Vår vision och målsättning är att skapa unika träningsmiljöer som är trivsamma att träna i. Därför har vi inte exakt samma utbud och inte heller samma design på våra anläggningar. Det gör det enkelt för Dig som medlem att variera din träning.

Njut av ett träningspass som är både utmanande och fritt från stress och köer!

 

Umeå Sport & Motion erbjuder tre nybyggda fullserviceanläggningar i Umeå. Vi står för kvalité, hälsa och hållbarhet. 

Längst upp i Utopiagallerian hittar du USM. Vi erbjuder en anläggning på ca 1900 kvm med ett stort välutrustat gym, stor konditionsdel samt 3 gruppträningssalar med ett varierat och innehållsrikt utbud. Anläggningen öppnade i mars 2015.

I Umeås nya simhall Navet hittar du USM's andra anläggning. På USM i Navet erbjuder vi ett fullt utrustat gym med stor konditionsdel. Anläggningen är ca 1400 kvm och finns på våning 2 med utsikt över bland annat bassängerna i simhallen. Anläggningen öppnade i augusti 2016.

På Mariehem finner du vår senaste anläggning. På USM på Mariehem erbjuder vi ett fullt utrustat gym med konditionsdel samt två salar för gruppträning. Anläggningen håller mycket hög klass i allt från utrustning till lokaler. Anläggningen öppnade i december 2017.

Nytt projekt på gång!

Under hösten 2024 öppnar vi en fjärde anläggning vid Östra station. Det blir ännu en fullserviceanläggning med både gym och gruppträning på tre plan.

Välkommen till oss på USM!

Inte medlem ännu?