Varför gruppträning?

Vi får ofta höra att vi pratar väldigt mycket om gruppträning, och ja, kanske är det så! Men det är av en god anledning.

Alla önskar vi att vi var motiverade att träna och att vi hade en person som hjälpte till att inspirera och peppa oss till att göra vårt allra bästa varje träningspass. Faktum är att många slutar träna, just på grund av bristande motivation och dåligt nyttjande av sitt medlemskap. Det är där gruppträning kommer in i bilden. För att behålla motivationen behöver vi få resultat med vår träning. Genom att träna i grupp med en instruktör som guidar dig och övriga deltagare ökar chansen att du håller tempot uppe och gör det lilla extra. Därmed får du de resultat du önskar.

 

”Jag är så glad att ni börjat med onlineträningarna! Det funkar hur bra som helst och gör det möjligt att på ett bra sätt fortsätta träna trots restriktionerna."

Fem anledningar till varför du ska träna gruppträning:

  1. Det är säkert. Instruktören har komponerat passet och övningarna att passa många olika personer. Instruktören kan hjälpa dig med tekniken i övningarna vilket ökar effekten av träningen samt minskar skaderisken.
  2. Du behöver inga förkunskaper. Du behöver inte kunna en massa om träning för att gå på gruppträning. Gruppträning är den enklaste träningsformen när man vill komma igång och träna.
  3. Du får resultat. Regelbundenhet i träning är det som ger resultat på sikt och genom gruppträning får du draghjälp att träna. Dessutom bokar du din plats och tid i förväg vilket ytterligare ökar chansen att du går och tränar.
  4. Du får träningen serverad. Att träna gruppträning är enkelt. Du behöver inte planera egna pass utan bara boka in dig. Upplägget är redan färdigt för att ge största möjliga effekt.
  5. Det är roligt! Med gruppträning får du röra dig tillsammans med andra medlemmar till peppande musik - äkta träningsglädje när den är som bäst!

Gruppträning på USM

USM levererar ca 115 klasser i veckan och vi kan stolt säga att vi erbjuder något för alla smaker. En del av klasserna är färdiga koncept från stora leverantörer såsom Les Mills, en del klasser producerar vi själva på USM och en del klasser komponerar instruktörerna själva. Detta skapar en stor variation i vårt utbud och gör att du alltid kan hitta en klass som passar dig och dina träningsmål. Vi jobbar kontinuerligt med vårt utbud genom att utveckla klasserna och se till att våra instruktörer levererar hög klass på sina pass. Våra instruktörer är vår största tillgång och finns där för att hjälpa dig som medlem att träna säkert och effektivt. Se det som att ha en personlig coach som brinner för att träna just dig.

Så här beskriver en av våra medlemmar instruktörerna på USM:

“Suveräna instruktörer som inspirerar, sprider glädje och verkligen gör sitt bästa för att vi ska trivas.”

Boka pass

Du loggar in här på hemsidan eller i vår bokningsapp med din e-postadress som användarnamn och dina sex första siffror i personnumret som lösenord. Vill du ha hjälp att boka eller tips på gruppträningspass för dig, hör av dig till oss!

Varmt välkommen in i gruppträningssalen!