USM PT-Team

Anna Roos

Jag gillar löpning muskler och resultat!

För mig handlar träning om utmaning. Jag tror att det är genom utmaning som vi utvecklas, både mentalt och fysiskt. Jag brinner lite extra för att fler tjejer ska våga ta mer plats ute i gymmet. Jag är licensierad personlig tränare och med min vidareutbildning inom "träning under och efter graviditeten" hoppas jag kunna hjälpa fler kvinnor till ett starkare liv, både under och efter graviditeten. Jag tror att variation i träningen är en av nycklarna till kontinuitet och kontinuitet i sin tur är nyckel till resultat. Jag tycker att träning ska vara okomplicerad, utmanande och individanpassad. Vi har alla olika mål och förutsättningar och det är just det som är det roliga med yrket Personlig Tränare. Att få motivera och coacha olika individer att nå deras mål utifrån deras personliga förutsättningar.

anna@usm.nu

 

 

Dan Jönsson

 

Jag är en Jämtlänning som jobbat på USM sen 2016 med personlig träning men ni hittar mig även i receptionen. Då främst på våran anläggning på Mariehem men jag dyker även på våra andra två anläggningar. Jag är akademiskt certifierad PT efter mina idrottsvetenskapliga studier på Mittuniversitetet i Östersund, jag inriktar mig både till träning inom hälsa men även prestation. Min träningsfilosofi handlar om att med vetenskapligt stöd individanpassa träningen utifrån kundens behov och önskemål. Jag sätter dig i fokus och lyssnar på dina synpunkter för ett bra coachande.

dan@usm.nu

 

David Jonsson

 

Jag är licensierad personlig tränare och innehar en masterexamen i kostvetenskap med inriktning på idrottsnutrition.
Jag tar mig främst an klienter som önskar gå ned i vikt och/eller bygga muskler, men gillar även att råda bot på krämpor i nacke,
axlar och rygg – för att inte nämnda diffusa magbesvär! Oavsett vad du vill ha hjälp med är min målsättning
alltid att ge dig verktygen så att du på sikt klarar dig själv, men jag finns alltid kvar för stöd och nya frågor när så behövs.

david@usm.nu

 

Marlene Karlsson

 

Jag älskar att coacha och motivera kunden till resultat! Det gör jag med mycket hjärta och stor erfarenhet. 10 år som tränare på USM och det är fortfarande lika roligt att möta olika kunder varje dag. Jag brinner extra för konditionsträning och cyklar mer än gärna landsvägscykel och MTB dagligen. Styrketräning såsom marklyft, TRX samt kettlebell är min specialitet!

marlene@usm.nu