En fredag för Musikhjälpen!

Barn har inget pris!

Till förmån för årets insamling till Musikhjälpen med temat "Barn är inte till salu" arrangerar USM en eftermiddag fylld med specialklasser och mingel. 

Fredag 15/12 mellan 11.30-18.00

Kampsportsklass med ett MMA- proffs, 80- talsspinning med en live DJ och yoga ackompanjerat av pianotoner är bara några av inslagen för eftermiddagen.

Team USM har bakat både gofika och matbröd för att minglet ska bli extra trevligt.

Alla instruktörer har valt att skänka sin lön denna afton till Musikhjälpen. Om du också vill bidra finns vår digitala sparbössa för "Barn är inte till salu".


STUDIO 1:

15:30
X- MAS MOVE med Tina 40 min
Ett juligt pass med inslag av både puls, styrka och rörlighet som passar dig som vill ha julfeeling. Du som vill tar med dig en tomteluva att träna i.

17:00
KAMPSPORTSKLASS med Fernando 60 min
En unik chans att träna ihop med en SM- mästare i MMA. Fernando Flores har idag ett matchfacit på 5-2 och håller ett högt tempo i sina pass. Nu river han av ett 60 minuter långt pass i kampsport för att stödja Musikhjälpen och "Barn är inte till salu". 

STUDIO 2:

11:30
X- TRAINING 5 KAMP med Dan 45 min
Dan har klurat ihop en jämtländsk femkamp som serveras lagom till lunch. Deltagarna delas in i två lag som gör upp om vinsten. Hårt arbete och samarbete är ledorden under dagens lunchklass. 

16:30
X- TRAINING SURPRISE med Maria 45 min
Precis som det låter bjuder Maria upp till ett 45 minuters hårt X- trainingpass. Överraskningar kommer att lura vid varje ny utmaning och vid varje värld som öppnas väntar en anledning att svettas.

17:15
YOGA ACKOMPANJERAT AV PIANOTONER med Tina & Mikaela 30 min
Här hittar du den ultimata sköna känslan inför helgen. Ta chansen att yoga med Tina till tonerna av Mikaelas vackra stämma och pianospel.

STUDIO 3:

16:00
CARDIOQUIZ med Lena & Anton 45 min
Följ med på en inte så klassisk frågesport till musiken från våra största popartister. Lena & Anton tar kommandot på Indoor Walking med tuffa frågor och lurig terräng!
OBS! Ta med din smartphone om du vill slippa papper och penna.

17:00
80- TALS SPINNING & LIVE DJ med Anna Roos och DJ Skunk! 45 min
En tidsresa tillbaka till 80 talet där body, svettband och benvärmare var ett måste. Se vår cykelinstruktör Anna Roos förvandlas till den vilda 80- talsdonnan Miss Dee. Vid hennes sida presenteras DJ Skunk!

Länk till insamlingsbössan